moc.s1511183654eirts1511183654udni-1511183654ha@of1511183654ni1511183654

+45 75 57 70 00

Ingeniør/Konstruktør

Comments Off on Ingeniør/Konstruktør Vacancies

søges til AH Industries Site Solutions, Vejle

Site Solutions er en selvstændig forretningsenhed i AH Industries, som udvikler, konstruerer og servicere løfte og håndterings udstyr til vindmølleindustrien med hovedvægt på montering af vindmøller både onshore og offshore.. Vi arbejder Projekt orienteret, dvs. at vi fastsætter en projektgruppe, bestående af personer fra konstruktionen, indkøb, produktionen mf. med overordnet styring af en projektleder.

Jobbet

Med reference til vores Technical Manager vil din rolle som Ingeniør/konstruktør være præget af samtlige faser i projektgennemførsel fra idégenerering og konstruktion til beregning og dokumentation til tekniske ledelse af projektet. Du vil således være ansvarlig for konstruktion, beregning og tegning af diverse maskiner og løftegrej primært til vindmølleindustrien samt udarbejdelse af teknisk dokumentation, herunder 3D og 2D tegninger, styklister samt beregningsrapporter, manualer og risikovurderinger.

Din dagligdag vil desuden være præget af teknisk opfølgning og rådgivning af projekter samt diverse ad hoc opgaver.

Kulturen er meget handlingsorienteret og baserer sig på, at hver enkelt er i stand til at tage et ansvar, træffe beslutninger og spille tæt sammen med hele holdet for at bringe alle kompetencer og erfaringer i spil. Vi efterlever vores værdier; Proaktiv, Ansvarlig & Teamwork.

I funktionen anvendes følgende software: SolidWorks, FEM-analyse, Mathcad og Ansys.

Personen

Du har en solid teoretisk uddannelse, eksempelvis som maskiningeniør, konstruktør eller lignende.
Du er kendt for et højt fagligt niveau og har mange års erfaring med konstruktion af store stålkonstruktioner. Du bruger SolidWorks og er en dygtig konstruktør.

Du er vant til at arbejde efter normer og standarder som eksempelvis DS/EN13155, EUROCODE mf. samt maskindirektivet.

Du kan formulere dig mundtligt i tekniske drøftelser og skriftligt i manualer og rapporter på både dansk og engelsk.

Du arbejder systematisk og løser dine opgaver effektivt med et konstant fokus på høj kvalitetsstandard og leveringstid. Du har desuden et godt humør og prioriterer samarbejde med kolleger højt.

Motivation

Du brænder for:

  • Idéarbejde og udviklingsforløb, hvorved du bidrager til fremdrift, kvalitet og innovation
  • At arbejde i et dedikeret og udviklingsorienteret miljø, hvor alle arbejder målrettet mod det bedst mulige resultat for kunden og for AH Industries.
  • At blive en del af en voksende og international virksomhed.

AH Industries tilbyder

Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold i en uhøjtidelig omgangstone, massage- og frugtordning, sundhedssikring, og indflydelse på egen arbejdssituation. Du vil få en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med et socialt godt sammenhold.

Arbejdssted: Vinding ved Vejle

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Technical Manager Claus Dahl Kristensen på + 45 21 13 90 74.

Ansøgning sendes til moc.s1511183654eirts1511183654udni-1511183654ha@bo1511183654j1511183654 Mærk ansøgningen ”Ingeniør/Konstruktør – Site Solutions”.

Der afholdes samtaler løbende og ansættelse vil ske hurtigst muligt, når den rette kandidat er fundet.

Comments are closed.